ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ

Τριάντα χρόνια δημιουργικής και επιτυχούς πορείας στο χώρο των κατασκευών Δημοσίων αλλά και Ιδιωτικών έργων συμπλήρωσε ο Όμιλος ΚΟΥΡΤΙΔΗ.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης ξεκίνησε το 1974 δημιουργώντας μία προσωπική εταιρεία με μηδενικά κεφάλαια, η οποία το 1983 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε. και από τότε μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός Όμιλος με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των κατασκευών τόσο Δημοσίων όσο και Ιδιωτικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η μητρική εταιρεία Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε. είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο των Ελληνικών Κατασκευαστικών Εταιρειών (ΜΕΕΠ) με Πτυχίο 6ης Τάξης από τον Ιανουάριο του 2003 και συγκαταλέγεται στις μεγάλες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου. Είναι από τις πρώτες κατασκευαστικές εταιρείες που πιστοποιήθηκαν με το Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000 ΕΝ ISO 9001:2000 από το 1997.
Το 1988 ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή Δημοσίων Έργων έχοντας Πτυχίο 3ης Τάξης ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στο χώρο του χονδρικού εμπορίου με την εισαγωγή και εμπορία ειδών υγιεινής και πλακιδίων.
Μέσα στο 2004 ο Όμιλος ΚΟΥΡΤΙΔΗ επεκτείνεται στην Ελλάδα μεν, με τη δημιουργία της ALFA FOUNDATION Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του, real estate, στα δε αναπτυσσόμενα Βαλκάνια με την ίδρυση της PONTOS DEVELOPMENT AD στη Βουλγαρία και της KOURTIDIS ROMANIA S.R.L. στη Ρουμανία, με αντικείμενο την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων.
Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στην περιοχή του Κορυδαλλού επί της οδού Δερβενακίων 122 σε ιδιόκτητο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1000 m² περίπου.
Ελληνικά   |   English
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ          ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ            ΕΡΓΑ
REAL ESTATE:  ΒΡΑΧΑΤΙ  |  ΛΥΓΙΑ
Copyright 2008 Όμιλος ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ   |   Όροι χρήσης