Καλωσορίσατε στον ΟΜΙΛΟ ΚΟΥΡΤΙΔΗ

Εμείς οι άνθρωποι του Ομίλου ΚΟΥΡΤΙΔΗ με κέφι, μεράκι και πολύ δουλειά έχουμε γράψει μια μικρή ιστορία. Σε μια περίοδο τριάντα χρόνων, έχοντας σαν οδηγό τη συνέπεια, την εργατικότητα, την υπευθυνότητα, δημιουργήσαμε μία ομάδα ανθρώπων ικανών να αντιμετωπίσουν σήμερα από τις πιο απλές κατασκευές μέχρι και τα πλέον σύνθετα έργα. Αποκτήσαμε παράλληλα και τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό ώστε να είμαστε πάντα έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή για την επόμενη μεγάλη πρόκληση.
Στην προσπάθειά μας αυτή, ανανεώσαμε και συμπληρώσαμε το στελεχιακό δυναμικό μας με έμπειρους μηχανικούς που έχουν βούληση και διάθεση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα στο δυναμικό πλέον περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι για εμάς το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας είναι οι άνθρωποί της οι οποίοι δεν εργάζονται για εμάς αλλά μαζί με εμάς και όσο θα συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ενθουσιασμό, η επιτυχής μελλοντική μας πορεία είναι εξασφαλισμένη.
Η μέχρι τώρα επιτυχής πορεία μας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μελλοντικές επιτυχίες. Στην προσπάθειά μας αυτή εξακολουθούμε να έχουμε σαν γνώμονα ότι η επιτυχία είναι συνώνυμο της βούλησης για δημιουργία, της επιμονής στην προσπάθεια για την πραγμάτωση των στόχων και της αγάπης για το αντικείμενο της δραστηριότητάς μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΚΟΥΡΤΙΔΗ
Κωνσταντίνος Κουρτίδης