Ένα από τα πιο γραφικά και εύπορα χωριά της παραλίας του Κορινθιακού, η Λυγιά συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα. Βρίσκεται σε απόσταση 130 χλμ (1.5 - 2.00 ώρες) από την Αθήνα και το Αεροδρόμιο "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ". Η πρόσβαση γίνεται με το διεθνές οδικό δίκτυο, το τραίνο και μέσα στον επόμενο χρόνο τον προαστιακό σιδηρόδρομο, που θα συνδέει άμεσα τη Λυγιά με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Επίσης, για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, μόλις 35 χλμ μακριά βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Το καζίνο Λουτρακίου δεν απέχει πάνω από μισή ώρα από τη Λυγιά και η Πάτρα, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη της 1 ώρας, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Τέλος σε μικρή και πάλι απόσταση βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος της Επιδαύρου.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του συγκροτήματος "ΕΡΑΤΩ" εξασφαλίζει διαμπερότητα και θέα προς τη θάλασσα σε κάθε μία από τις κατοικίες και εντάσσεται απόλυτα στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα οικιστικό στολίδι για την περιοχή. Στον αγοραστή δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μοντέρνα οροφοδιαμερίσματα και ελκυστικές μεζονέτες, από 40 m²  μέχρι 150m². Έτσι καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις για εξοχική ή και μόνιμη κατοικία.
Γενική κάτοψηΤύποι κατοικιών
Οι κατοικίες διαθέτουν:
   o  Αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες ψύξης - θέρμανσης
   o  Ηλιακό θερμοσίφωνα
   o  Ισχυρή αντισεισμική προστασία
   o  Εστίες τζακιού
   o  Αποθηκευτικό χώρο
   o  Χώρο στάθμευσης
   o  Φύλαξη κατά τη διάρκεια όλου του έτους
Επίσης το συγκρότημα "ΕΡΑΤΩ" διαθέτει Βιολογικό Καθαρισμό, Πισίνα, παιδική χαρά, Barbeque, Mini market - αναψυκτήριο για ευχάριστες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα.


^ Αρχή
Copyright 2008 Όμιλος ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ   |   Όροι χρήσης

 
Ελληνικά   |   English
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ          ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ            ΕΡΓΑ
REAL ESTATE:  ΒΡΑΧΑΤΙ  |  ΛΥΓΙΑ